Ćerke Suzane Mančić, Natalija i Teodora Krunić, prave su lepotice. Mlađa naslednica radi kao kamerman u maminim emisijama, dok Teodora piše pesme. Iako se odlično slažu, Suzana ne skriva da bi volela da joj se ćerke udaju i zasnuju svoje porodice.

"Volela bih da nađu dobre muževe. Ne mislim da se dobro udaju u materijalnom smislu. Materijalno bogatstvo je okej, u smislu da ti obezbedi lagodan život i da se ne sekiraš da li ćeš imati da platiš infostan i struju, letovanje, da školuješ dete i da se lečiš. Volela bih da nađu dobre muževe, dobre ljude, koji će biti vredni, odgovorni, porodični ljudi. Da imaju decu, to bih volela", kaže Suzana koja uprkos željama ne pritiska ćerke.

"Znam da će se to desiti, ne pritiskam ih ni za to, ni za udaju. Pritiskala sam ih samo da završe fakultete, ostalo će doći. Volela bih da se to desi u sledećih nekoliko godina. Lepo je biti nekom prva žena, a kad se kasno udaš, sigurno nećeš to biti", rekla je Suzana za "Story" koja priznaje da nije sigurna kakva će biti baka.

"Ljubav je veliki pokretač i kada tvoje dete rodi dete, to je prelepo. To je ljubav koju ja ne znam, pa ne znam ni kakva ću baka biti. Možda ću unuče stalno čuvati, a možda ću biti baka koja putuje po belom svetu pa pozove unuka na nedeljni ručak ‘kod nane‘", rekla je Mančićeva.

Izvor: Lepa&Srećna