Suzana Mančić uživa da putuje i često objavljuje fotografije sa raznih destinacija, ali u Beogradu je svila svoj kutak u stanu u samom centru grada.

Popularna voditeljka živi u Ulici kneza Miloša, ali se navikla na promet i buku glavne žile "kucavice" u prestonici. Kaže da voli ovaj stan i da je uživala u njegovom renoviranju premda je ono dugo trajalo. Sa osmehom govori kako je zgrada isto godište kao i ona - 1956. - ali tvrdi da je "u mnogo boljem stanju" od zidova u koje se uselila. Tada je promenila apsolutno sve: parket, stolariju, instalacije, za šta su majstorima bila potrebna puna četiri meseca.

"Stan je prostran i sunčan, dvostrano je orijentisan i ima tri terase", objašnjava popularna "loto devojka". Zato ne dozvoljava nikome da puši u stanu.

"Smetaju mi mirisi, pogotovo od kuvanja, pa zato hranu spremam samo noću. Posle toga otvorim sve prozore da se izluftira", rekla je Suzana za Glossy. Njen životni prostor je prepun detalja koje je skupljala na različitim krajevima sveta. Kad se doselila u ovaj stan, stiglo je i pet kamiona krcatih stvarima. Na sreću, sve je uspela da smesti.

"U svom domu čuvam stvari koje se nasleđuju generacijama. Moja mama je u miraz donela takozvanu tursku sobu, od koje su ostale samo dve male biblioteke, a ostali delovi su prodati za vreme okupacije da bi se preživelo. Mnogo toga sam donela i sa putovanja, recimo ruski kutak, dosta porcelana, srebrnine, umetničke slike... Sve sam to kupovala dok sam živela u Rusiji", ispričala je Suzana.

Kurir / Marina Lopičić, Kurir / Dragana Udovičić Luksuzno opremljen dom u centru Beograda.

Izvor: Lepa&Srećna