Pevačica Suzana Jovanović objavila je nedavno novi album, a od njene promocije se ne stišava talas medijskog interesovanja za nju, Sašu Popovića i njihov brak.

Zato i ne čudi što se u emisiju "Sceniranje" na TV Kurir, tokom njenog gostovanja, uključio i prvi čovek Granda. Nije hteo da mnogo priča o njenom novom albumu, ali ono što je rekao o svojoj ženi izazvalo je pravu buru emocija. 

"Suzana je jedna izvanredna žena, divna supruga, divna majka, divna domaćica i ono što je sada važno da se naglasi jeste da je ona svoju karijeru podredila isključivo meni, mom poslu i mojoj karijeri. I posle 25 godina zajedničkog života, ovo je bila jedna sjajna prilika da joj se odužim i da joj pomognem da uradi ovaj album. Želim joj mnogo sreće i mnogo uspeha. Volim te, Suzana najviše na svetu", rekao je Sale, a Suzani su potekle suze od tih divnih reči.

Na pitanje gledalaca da li žali za nečim, pevačica je iznenadila odgovorom.

"Žalim što nas dvoje nismo imali više dece. Mada Saša nikada nije odvajao Danijela iz porodice. Uvek govori naš Danijel i naša Aleksandra", navela je pevačica i otkrila da je ona želela još jednog sina, dok se Saša nikada nije izjašnjavao o polu.

Izvor: Lepa&Srećna