Zbog velike razlike u godinama Verici Rakočević i Veljku Kuzmačeviću mnogi nisu predviđali svetlu budućnost, ali oni su dokazali da to nije prepreka za kvalitetan partnerski odnos i već osam godina uživaju u bračnoj sreći. Jedno drugom su najveća podrška, a svoju oazu mira pronašli su na Avali, gde su svili porodično gnezdo.

Da u njihovom braku nije sve u najboljem redu, posumnjalo se kada je Verica na društvenim mrežama objavila poruku koja se mogla protumačiti na više načina.

"Frida Khalo je jednom prilikom rekla svom mužu: "Ne tražim od tebe da me poljubiš, niti da mi se izvinjavaš kad pomislim da si pogrešio. Neću te ni zamoliti da me zagrliš kad mi je najpotrebnije. Ne tražim da mi kažeš koliko sam lepa, makar to bila laž, niti mi napišeš nešto lepo. Neću te ni zamoliti da me pozoveš da mi kažeš kako ti je prošao dan, niti da mi kažeš da ti nedostajem. Neću tražiti od tebe da mi se zahvališ za sve što činim za tebe niti da se brineš o meni kada mi duša tone i naravno neću te tražiti da me podržiš u mojim odlukama. Neću te tražiti ni da me slušaš kad imam hiljadu priča da ti ispričam. Neću te tražiti da učiniš ništa čak ni da budeš uz mene zuvek. Jer ako te moram pitati, ne želim te više", napisala je dizajnerka, a njeni pratioci su se zabrinuli da je nešto pošlo po zlu u njenom odnosu s Veljkom. Ona je sada za "Kurir" otkrila da o razvodu nema ni govora.  

"Sa mnom i sa Veljkom je sve u redu. Mi smo skroz u redu, poruka koju sam ostavila je bila potpuno nešto drugo. Ja imam i te kako mnogo pažnje, i prava sam srećnica što se toga tiče.Ja ništa ne radim da bih izazvala nečiji komentar ili ostavila neki utisak. Možda sam to nekada radila, ali sada sa 73 godine mi ne bi palo na pamet", rekla je Verica i priznala koja je tajna njenog braka koji odoleva svim izazovima.

"Meni se desilo ne baš u ranoj mladosti, tu pravila nema, takve stvari se dese ili ne dese i nisam razmišljala o tome da ću ikada ući u mirnu luku sa osobom koja je 35 mlađa. Stvari u braku nisu idilične, ko to kaže taj laže. Najbitnije je da se ljudi prihvataju. Kod Veljka postoji milion stvari koje se meni ne sviđaju i obrnuto, ali ja njega prihvatam takvog kakav jeste. Nama je godišnjica svakog dana, meni Veljko pusti vatromet u petak u dvanaest iz čistog mira, tako da nismo pristalice formalnih slavlja", rekla je modna kreaktorka.

Instagram/Kuzmancevicc Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, bez obzira na veliku razliku u godinama, nikada nisu posumnjali u svoju odluku da se venčaju.

Izvor: Lepa&Srećna