Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, bez obzira na veliku razliku u godinama, nikada nisu posumnjali u svoju odluku da se venčaju. Jedno drugom su najveća podrška i inspiracija, a modna kreatorka ne skriva koliko je srećna uz svog 35 godina mlađeg supruga. Iza njih je već osam godina bračnog staža, a Verica je sada prvi put otkrila šta bi, da može, uradila drugačije. 

"U surovim vremenima u kojima caruju nezadovoljstvo i nebavljenje sopstvenim životima lako postajete zalogaj za lečenje nečijih promašaja i nesreća. Moja greška je bila svaki javni nastup s tom temom i svaki intervju koji je imao za cilj da se to predstavi. Velika greška koju sam, nažalost, naivno napravila", rekla je Verica za "Story" i istakla da su greške ipak sastavni deo života.

"Ko kaže da sam uvek bila iskrena? A da nije trebalo učestvovati u tom cirkusu, sigurno da nije. Nekada na toj skulpturi koju gradite napravite nepravilan položaj ruke ili noge ili pak jedno oko zatvorite, a nameravali ste da bude otvoreno. Mislim, doduše, da bi život bez grešaka možda bio dosadan", rekla je Verica.

Instagram/Kuzmancevicc Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević, bez obzira na veliku razliku u godinama, nikada nisu posumnjali u svoju odluku da se venčaju.

Spekulisalo se i da kreatorka svog supruga izdržava, a ona je jednom prilikom istakla da je sav novac njihov zajednički i da ništa ne dele na "moje i tvoje".

"Moj muž u narodnom pozorištu ima 40.000 dinara platu, a ja primam deset puta više. Uopste nije važno ko koliko ima, da li on ima više ili ja. Mi to zajedno imamo. A moj muž kad sutra bude napravio veliku karijeru, a hoće sto posto, sigurno me neće ostaviti. Ja to znam i osećam", kazala je Verica svojevremeno u emisiji "Magazin IN".

Izvor: Lepa&Srećna