Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević imaju netipičan brak koji su uspeli da sačuvaju jer ne mare za mišljenja drugih ljudi i čaršijske priče. Modna kreatorka ne skriva koliko je srećna uz svog 35 godina mlađeg supruga ali je nedavno priznala da bi jednu stvar, da može, ipak uradila drugačije

"U surovim vremenima u kojima caruju nezadovoljstvo i nebavljenje sopstvenim životima lako postajete zalogaj za lečenje nečijih promašaja i nesreća. Moja greška je bila svaki javni nastup s tom temom i svaki intervju koji je imao za cilj da se to predstavi. Velika greška koju sam, nažalost, naivno napravila", rekla je Verica za "Story" i istakla da su greške ipak sastavni deo života.

Verica je osim emotivno, ispunjena i na drugim životnim sferama, a trenutno je očarana Nikšom sinom svoje ćerke Milene. Kako je njena naslednica u Sjedinjenim Američkim Državama Verica je za vreme provedeno s Nikšom spremna da pređe put od preko 7.000 kilometara. To je učinila i sada, pa je objavila jedna trenutak uživa sa unukom.

verica rakocevic unuk
Instagram/Verica Rakocevic 

Iako se Verica i Veljko retko razdvajaju on je ovoga puta ostao u Beogradu.

Izvor: Lepa&Srećna