Saša Popović i Suzana Jovanović pored svega što su postigli u životu, najvećim uspehom smatraju svoju decu, zajedničku ćerku Aleksandru i Danijela, Suzaninog sina iz prvog braka. Njihova sreća im je najbitnija, pa su zato rešili da im obezbede budućnost i kupe im stanove u elitnom delu Beograda.

"Saša i Suzana su želeli da pametno ulože novac od prodaje "Granda". Kupiće dva luksuzna stana, svakom detetu po jedan. Ako Aleksandra i Danijel ne budu želeli tu da žive, uvek mogu da ih izdaju i lepo zarađuju od rente", priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je poznatom bračnom paru u odabiru nekretnina pomogla Viki Miljković.

"Sale je odmah pozvao Viki, koja sa mužem ima firmu za kupovinu i opremanje nekretnina. Ona ih je uputila u sve i rekla im da će pronaći dva lepa stana u Beogradu na vodi i opremiti ih po njihovoj želji. Viki je već dugo u poslu sa nekretninama, tako da je Saša siguran da će da izabere dobre stanove za njegovu porodicu", kaže izvor za Informer i otkriva da je Suzana imala uslov da stanovi budu u istoj zgradi.

"Viki je već pronašla luks nekretnine sa pogledom na Savu. Izabrala je četiri stana različite kvadrature i sada čeka da se Popović i Suzana u septembru vrate sa odmora i pogledaju ponudu", zaključuje izvor.

Suzana otkriva je su uradili ono što je san svakog roditelja. 

"Sale i ja želimo da deci obezbedimo krov nad glavom. San svakog roditelja je da svojim naslednicima kupi nekretninu. Tačno je da smo se obratili Viki za pomoć i njena firma će nam opremati enterijer", kaže pevačica. 

 Izvor: Lepa&Srećna