Bračni par Đogani dospeo je u centar pažnje javnosti kada je Đole uhvaćen kako s porodičnom prijateljicom razmenjuje poljubac u svom automobilu. Činilo se da je tačka na njihovu višegodišnju ljubav stavljena, ali pevačica je odlučila da suprugu sve oprosti, a probleme su ostavili iza sebe.

"Ženu koja je bila u pitanju poznajem lično. Đoleta znam 20 godina, tačno znam ko mu se sviđa a ko ne i gde bi mogao da ‘padne' a gde ne. Oni koji nisu poverovali da mi je Đole veran, to je njihov problem, ja zaista ne mogu još i tuđe probleme da rešavam", Vesna se osvrnula na glasine da joj je suprug neveran i priznala da ovo nije najteži ispit koji je njihov brak imao.

"Apsolutno, uh, svašta je tu bilo. Evo, upravo ovih dana imam jednu veliku ‘igranku' u kući, ali ne smem još da pričam, treba mi vremena da je proživim, da dođem do rešenja, pa ću tek onda moći da analiziram", rekla je Vesna za "Story" koja ne skriva da joj je, uprkos svemu, suprug uvek bio najveća podrška.

Đole je pre Vesne bio u braku sa Slađom Delibašić a o razlozima zašto su odlučili da se razvedu progovorio je tek dve decenije kasnije.

"U periodu razvoda mnogo sam je štedeo u medijima i dobio po leđima. Nisam ja bio taj zbog kog se desio razvod, nego ona. Slađa nije mogla da se snađe s popularnošću i novcem. Nismo mi imali mnogo, ali za nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je hteli za sebe i obećavali joj svašta", kazao je Đole u dokumentarnom filmu "Život i scena" otkrio koji trenutak je bio presudan:

"Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: ‘Ajde lepo da završimo sa svim tim‘"

Izvor:Lepa&Srećna