Mirka Vasiljević i Vujadin Savić postali su roditelji po četvrti put 1. oktobra, a rođenjem Anike glumici se ispunila velika želja - da posle dva sina i jedne ćerke, dobije još jednu ćerku. 

Iako je Mirkina želja bila da se porođaj obavi u Srbiji, ipak je morala ostati na Kipru. Porođaj je protekao u najboljem redu, a glumica kaže da joj je duže trajala vožnja do bolnice od vremena za koje je na svet donela četvrto dete.

"Dobro sam, deca su u školi, beba je sa mnom sada a Vujadin je na treningu. Bogu hvala, porođaj je protekao kako treba, beba je izabrala da se rodi na veliki praznik. Doktori su u šali govorili da treba da damo neko ime sa Kipra. Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je bilo. Vujadin je bio na treningu kad je sve krenulo, ja sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao kući i odvezao me do bolnice. Za 20 minuta sam se porodila, duže mi je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj. Sve se nekako poklopilo",  rekla je Mirka za "Kurir" i otkrila zašto su za ćerku izabrali ime Anika.

"Mi smo malo ovaj put zakazali sa imenom, nismo se puno bavili time, bili smo u fazonu da ima vremena. Tek kad smo shvatili da sam pred porođajem, tad smo upitali decu kako bi oni želeli da se zove, i bili su složni da to bude Anika. To ime ima i značenje, neustrašiva i hrabra", objasnila je glumica.

Izvor:Lepa&Srećna