Glumica Marija Petronijević uskoro će se ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi. Krajem oktobra ili početkom novembra doneće na svet svoje prvo dete, a pol još uvek ne zna. Kako ima mnogo obaveza, još uvek nije stigla da sredi kutak za bebu.

"Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvek ne znam", kaže glumica koja je prvi put govorila o muškarcu koji joj je zarobio srce.

"Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovoljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako", tajanstvena je u razgovoru za "Blic" Marija po pitanju svog izabranika sa kojim je svila gnezdo u rodnom selu Visibabe.

Iako joj se smešila uspešna glumačka karijera, Marija je pre devet godina napustila Beograd i vratila se u rodno selo, gde se bavi poljoprivredom i uzgaja jagode.

Izvor: Lepa&Srećna