Razvod od bivše supruge Sonje bio je buran, a iako se činilo da je bolje prošao raskid s Katarinom Lazić pre tri i po godine, ona je rešila da probudi duhove prošlosti i sada je otkrila detalje njihovog rastanka.

Prvo iznela sumnju da joj je pevač ukrao automobil, da bi potom govorila o detaljima njihove veze i otkrila da ju je pevač loše tretirao.

"Voli ona da se slika... Ona sa mnom više nema ništa, mi tri i po godine nismo zajedno. Voli kamere ona, a da smo zajedno ne bih joj dozvolio da se slika bez odeće kako radi na Instagramu. Neke od tih slika ne bi bile primerene. Ona dobro izgleda, ali meni više nije zanimljivo da pričam o njoj. Ljudi budu u braku, pa ne budu, zabavljaju se, pa ne...", rekao je Željko za "Sceniranje" i otkrio da je podneo tužbu protiv Katarine.

 "To što priča da sam je maltretirao, da sam je držao kao roba, to je laž. Tužba je poslata i pozamašna je. Vrlo rado ću vas obavestiti o tome, kad je budem dobio na sudu, a dobiću je, pa kad legnu te velike pare...", zaključio je pevač.

 Pevač je prvi put izneo i mišljenje o tome što je njegova ćerka Sofija promenila svoje prezime na društvenim mrežama.

 "Ja društvenim mrežama ne pridajem značaj. Sofija je ozbiljna devojka, više nije klinka. Od nje će ispasti dobar čovek. To kada je promenila prezime iz Šašić u Vuksanović, bila je neka šala, moraće prvo da se uda pa da promeni prezime. Verovatno je bila i pod uticajima u to vreme, a kojih nije bila ni svesna. Prezime se tako lako ne menja ", zaključio je on

Izvor: Lepa&Srećna