Marija Petronijević važi za jednu od najlepših srpskih glumica, ali njena životna priča umnogome se razlikuje od drugih. Odrasla je u selu Visibaba u okolini Požege, a profesija ju je odvela u Beograd.

Popularnost je stekla posle angažmana kod Emira Kusturice u filmu "Zavet", a potom je bila jedna od glavnih glumica u seriji "Selo gori, a baba se češlja". Iako joj se smešila uspešna karijera, Marija je pre devet godina napustila Beograd i vratila se u rodno selo, gde se bavi poljoprivredom i uzgaja jagode.

Na taj korak se odlučila nakon što je stavila tačku na burnu vezu s Vladom Mandićem, koji je bio jedan od najvećih zavodnika u Beogradu. Kao jedan od razloga za raskid navodila se česta razdvojenost.

vlada-mandic
ATA / Antonio Ahel 

 "Okolnosti su takve da Vlada često putuje u Bosnu, gde ima privatni biznis, a posvećen je i radu restorana i poslovnog kompleksa koje ima u Beogradu. Njegova česta odsustva Mariji su smetala jer nije mogao da se posveti njihovim planovima, dok sa druge strane i ona radi, pa ne može uvek da mu bude na raspolaganju kada on nema obaveze. Zbog čestih svađa odlučili su da stave tačku jer očigledno da u ovom trenutku ne mogu da se posvete jedno drugom. Pokušali su već nekoliko puta da izglade odnose posle prekida, a raskidali su uvek iz istog razloga. Sve to je predstavljalo mučenje za oboje", rekao je dobro obavešteni izvor za domaće medije tada, a ni Vlada ni Marija se nisu oglašavali na temu raskida. 

Glumica je u osmom mesecu trudnoće, a tu lepu vest, do sada je od javnosti uspešno skrivala, baš kao što skriva svog emotivnog izabranika.

Vlada Mandić je brak godinama izbegavao, ali je ipak pred oltar odveo svoju dugododišnju devojku Jasminu Trnavac u julu 2020. godine sa kojom ima troje dece.

Izvor: Lepa&Srećna