Glumica Marija Petronijević je netipična lepotica po mnogo čemu. Većina devojka ne može ni da zamisli da napusti veliki grad i ode na selo, a ona se ovažila upravo na to.

Marija je želju da život nastavi u rodnom mestu Visibabe pored Požege dobila pre devet godina kada je i otišla iz Beograda. Zasadila je plantažu jagoda, kupila je stado ovaca i pronašla svoju sreću, koju je trudnoća upotpunila. Marija je specifična i po tome što uprkos "epidemiji" botoksiranih lepotica neguje prirodan izgled i nema problem da pokaže kako izgleda bez fotošopa i šminke.

 "Na mojim fotografijama nema filtera i ispeglanih bora, koje bi licu mogle dati "savršenost". Nema ni fotošopiranih izlazaka ili zakazaka sunca i fotografija sa nekih egzotičnih destinacija koje imaju ulogu valjda da pojačaju romantiku ili ljubav ili nešto drugo. Ja sam Marija. Ja sam iz Srbije. Iz Zapadne Srbije. Volim sebe ovakvu kakva jesam", napisala je Marija zbog čega su joj mnogi aplaudrirali.

O Marijinom emotivnom životu ne zna se mnogo, pa javnost s nestrpljenjem iščekuje da čuje ko je zarobio srce prelepe glumice i koje muškarac s kojim očekuje dete.

Izvor: Lepa&Srećna