Deseti oktobar je divan dan u domu Željka Samardžića, jer tada on i njegov supruga Maja slave godišnjicu braka. 

Popularni pevač je danas odlučio da lepi datum obeleži i posebnom objavom na svom Instagram profilu. 

"Maja i ja danas slavimo 44 godine zajedničkog života. 10.10.1977. a kao da je bilo juče... ", napisao je Željko uz divnu sliku sa suprugom i ogromnim buketom cveća. 

O tome kako održavaju ljubav i sreću u braku, pevač je svojevremeno opisao kao posebnu čaroliju, a za nju je, pre svega, zaslužna njegova supruga.

"Poneka lepa reč, osmeh, poljubac svakoj ženi će značiti mnogo, pogotovo u trenucima kad joj baš ne cvetaju ruže. I naravno, bez ljubavi ništa od toga ne vredi. Od nje sve počinje i ona je čarobni prah koji stvara čaroliju. Možda još pokoja moja pesma i eto vam recepta za srećan brak.

Važno mi je da ženi vidim osmeh na licu. Zasluga za odgoj dece pre svega pripada mojoj supruzi. Ona je stub naše porodice", kazao je Željko za Kurir.

Željko Samardžić i žena Maja
Instagram / zeljko_samardzic 

Maja i Željko imaju tri ćerke, a zajednički su podneli i tešku tragediju kada su izgubili sinčića koji je tek bio beba. 

"Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci, mada nam more nije uvek bilo naklonjeno. Bilo je i nevera i bura, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumevanju, od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina", rekao je jednom prilikom za Story pevač.

Izvor: Lepa&Srećna