Vest o smrti dr Miodraga Colića, poznatog estetskog hirurga, rastužila je mnoge u Srbiji, a manje je poznato da je i njegova supruga dama svetskog glasa. 

Reč je našoj proslavljenoj kostimografkinji Angelini Atlagić, koja je i pored velike, izuzetno zahtevne karijere, pratila svog muža na dugim putovanjima. 

Angelina i Miodrag su u zajedničkom intervjuu za "Hello" otkrili svojevremeno da su veliki zaljubljenici u putovanja.

Oboje su bili zaljubljenici u putovanja, a sticajem okolnosti, pandemija korona virusa ih je bila "zarobila" na ostrvu Šri Lanka. Kako je Angelina ispričala za Gloriju, tu ih je zateklo i proglašenje policijskog časa, zbog čega su čak prve nedelje i gladovali. Lokalno stanovništvo se brzo naviklo, ali oni su tek posle nekoliko dana uspeli da dobiju brojeve radnji koje su namirnice isporučivale na kućnu adresu. Tek kad se osnovno snabdevanje ustalilo, život se donekle vratio u normalu pa su njih dvoje obišli celu zemlju.

U intervju za Hello su svojevremeno opisali brojna uzbuđenja koja su doživljavali na putu. "Puno je tu bilo dugih, iscrpljujućih prekookeanskih letova u trajanju od po trideset sati, presedanja po raznim aerodromima, sletanja na poljane bez piste i rizičnih letova malim avionima za samo dva putnika kroz olujne oblake, borba sa malaričnim komarcima, sedenja na krateru aktivnog vulkana, jahanje po afričkim zabitima, pa i deportacija koju smo doživeli u Svazilendu, jer nismo imali vizu", ispričao je dr Colić.

Angelina je stoički pratila svog muža, premda joj je posle zahtevnih predstava često bio neophodan samo odmor. Na Šri Lanki je čak uspela i da završi kostime za predstavu "Bajadera" za operu u Novosibrisku. Dr Colić i ona su zabeležili neka od svojih uzbudljivih putovanja, pa zavirite i vi u kadrove iz njih u našoj galeriji slika.

Youtube / Moj put oko sveta Dr Miodrag Čolić i supruga Angelina Atlagić uživali su na uzbudljivim putovanjima.

Izvor: Lepa&Srećna