Učešće Dajane  Paunović, bivše žene Žike  Jakšića u popularnoj TV emisiji "Nikad nije kasno" bilo je izuzetno zapaženo, ne samo zbog činjenice da su nekadašnji  supružnici uvek bili u žiži javnosti već i zato što Dajana od nedavno ima novu funkciju.

Naime, ona je postala član Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda i, kako kaže, smatra svojom obavezom da se pojavljuje u javnosti češće i na način koji do sada nije praktikovala. "Ipak sam ja novinarka i voditeljka i navikla sam da postavljam pitanja a ne da dajem odgovore", rekla je Dajana. "Međutim, ova nova funkcija me je podstakla da se nađem i na toj drugoj strani", objasnila je mama malog Dušana.

U samoj najavi, Žika Jakšić je Dajanu predstavio kao divnu damu i majku, kao ženu koju je mnogo voleo i koju još uvek voli, a ni ona nije ostala nema na njegove komplimente. 

Iako je često u komentarima između nastupa takmičara začikavala Žiku kako mnogo priča i kako govori  "dosta i za sebe i za nju", ipak je u ozbiljnim trenucima potvrdila sve njegove navode. 

Mada su razvedeni već tri godine, Dajana i Žika imaju odličan odnos što su više puta naglasili. "Uvek sam tu za nju i za sve što je potrebno na mene može da se osloni", rekao je i sad Žika, a Dajana je oduševljeno odgovorila: "To je tačno, Žiko, nemoj da se menjaš!"

Izvor: Lepa&Srećna