Pevačica i ćerka legendarnog pevača Ilda Šaulić važi za porodičnu i smernu ženu, pa je tako nedavno za "Hit" govorila o braku, porodici, kumstvu, ali i tome da li posećuje korona žurke.

Šta misli o razvodu, da li je bolje ostati u lošem braku zbog dece ili odnos prekinuti, Ilda je dala svoj sud.

"Ja sam neko ko veruje u brak kao instituciju i mislim da dvoje ljudi treba da očuvaju brak, pogotovo kada imaju decu. Sa druge strane, ako zajednica ne funkcioniše i ide u lošem pravcu, tu nikome nije dobro. Ni roditeljima, a ni njihovoj deci. U takvim situacijama je bolje se razvesti kako bi svi mogli normalno da funkcionišu", rekla je pevačica i osvrnula se na okupljanja i žurke tokom virusa korona: "Moji prijatelji i ja shvatamo koliko je ozbiljan virus. Ne bih nikada pristala da odem na neku tajnu proslavu, prvenstveno radi svoje bezbednosti. Ne želim ponovo da se zarazim, niti hoću nekom od članova moje porodice da prenesem virus".

 Poznato je da Ilda ima kumstva na estradi, a sada je progovorila i o toj temi i istakla da li bi kumstvo odbila.

"Kumstvo se nikada ne odbija i ja sam sva svoja kumstva rado prihvatala. Za mene su ona zaista posebna. Mislim da je velika čast kada vas neko pozove da mu kumujete. Kao što je moj otac u jednoj pesmi rekao: 'Bog je na nebu, a na zemlji kum'", rekla je Ilda Šaulić.

Podsetimo da pevačica ima deceniju staro kumstvo sa voditeljkom Dajanom Paunović, sa kojom je u odličnom odnosu i sjajno se druže. Prave su prijateljice i jedna drugoj rado priteknu u pomoć kada je teška situacija u pitanju. Tako je nedavno Dajana ispričala emotivan trenutak iz njihovog kumstva i opisala kakav je Ilda prijatelj.

"Moj sin je imao jedan zdravstveni problem koji je morao operativno da se reši, ja sam to jako teško doživela... Jutro nakon toga Ilda je bila ta koja je došla, spustila kofer i došla kod mene i mog deteta. Sećam se, ljubila me je tad u glavu, to su zaista neki trenuci...", rekla je u emisiji "Magazin In".

Izvor: Lepa&Srećna