Ivan Tasovac je iznenada preminuo u 56. godini, a ova vest je sinoć potresla čitavu Srbiju.

Direktoru Beogradske filharmonije pozlilo je sinoć, u porodičnom domu, Hitna pomoć je pokušala reanimaciju, ali bez uspeha. Tasovac je iza sebe ostavio suprugu Mariju i sina Luku, kao i starijeg sina kojeg ima iz prethodne veze.

Ivanova supruga Marija Borota sada je prvi put objavila njihov zajednički portret. Ona je 19 godina mlađa od Tasovca, a dete su dobili u januaru prošle godine. Oboje su bili vrlo diskretni kada je porodični život u pitanju. Ona ga nikad nije pratila na javnim istupima, a ni on nije komentarisao privatne odnose u medijima.

Ivan Tasovac i supruga Marija Borota sa sinom
Facebook / Marija Borota 

Podsetimo, Tasovac je imao težak zdravstveni problem pre tri godine, kada mu je otkriven tumor na kičmi. Tada je komplikovana operacija sprovedena sa uspehom, a supruga Marija je bila uz njega tokom teškog perioda oporavka.

Međutim, Ivan se bio potpuno vratio poslu i čak je juče igrao košarku, tako da njegova smrt dolazi sasvim iznenadno. "Moj tata Tasa (glumac Predrag Tasovac, prim. aut.) nikad nije pričao o privatnom životu, ja sam druga generacija koja ne priča. Ogromna je privilegija kada radite ovolike godine posao vezan za umetnost i kulturu, okruženi fantastičnim ljudima i stalno kreairate nešto jedinstveno", rekao je Tasovac za Kurir TV.

ATA / Antonio Ahel Ivan Tasovac je iza sebe ostavio ženu i dva sina.

Izvor: Lepa&Srećna