Supruga preminulog glumca Vlaste Velisavljevića, koji je preminuo u 95. godini života od posledica korona virusa, ne može da se pomiri sa činjenicom da njenog voljenog supruga, sa kojim je provela četrdeset godina bračnog života, više nema.

Nada Velisavljević emotivno je progovorila o slavnom glumcu. Istakla je da je izuzetno vodio računa da se ne zarazi, i da skoro godinu dana nisu izlazili iz kuće.

- Bio je najbolji čovek na svetu, koji je sišao sa neba i trebalo je da popravi narod takav kakav je bio. Bio je najbolji u svemu, dobar i human. Ne mogu bez njega. Opet se zarazio, iako je vodio računa da stalno nosi masku i da se dezinfikuje. Godinu dana smo bili u kući, nikoga nismo primali, jako smo se voleli, te nam ništa nije trebalo. Više sam ga volela od života, i on mene. Ne znam kako ću bez njega. Za deset dana čovek koji je bio zdrav, uspeo je da postane bolesnik koji je bio priključen na aparate za disanje. Nismo stigli da se vidimo kako treba i da se oprostim, otišao je u bolnicu, a ja sam verovala da će doći kući. Mislim da niko nije bio kao on. Nikada nije ružnu reč rekao ni za koga, opraštao je svakom svaku lošu stvar - rekla je vidno utučena Nada i dodala:

- Ne mogu da zamislim život bez Vase. On je bio zdrav čovek, poštovao pravila od A do Š.

Na pitanje kako su izgledali poslednji dani legendarnog glumca, kaže:

- Nisam mogla da ga dobijem telefonom, govorili su mi da je dobro. Imali smo nadu da će se završiti kako treba. Bio je iscrpljen, pre nego što je otišao u bolnicu slabo je jeo, govorio je da mu je dosta tri kašike jela i da ne može više da pojede. Verovali smo svi u to da će uspeti da dobije ovu bitku - objasnila je potresena supruga glumca.

Najteže joj pada što nije stigla da se sa suprugom poslednji put pozdravi, s obzirom na to da su uvek delili dobro i zlo.

- Teško mi je što se nisam oprostila od Vase mog - za kraj je rekla Nada.

Izvor: Blic