Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević slave desetogodišnjicu braka a sve zanima kako su uspeli da očuvaju sreću i sklad u njemu s obzirom na to da imaju veoma uspešne i zahtevne karijere.

Poznato je da Ivan mnogo radi u Rusiji što iziskuje duga odsustvovanja od kuće, ali glumac je našao veoma dobar način da predupredi najveće opasnosti po brak. Prema njegovim rečima, upravo to može da bude neumerena razdvojenost partnera, pa zato Jelena i on posvećuju mnogo pažnje tome da provode što više vremena zajedno.

"Iako vidite da sam ja na snimanju u Rusiji, znajte da se iza toga krije čvrst plan da smo mi zajedno tamo, pa ćemo vam kasnije to reći. Ili da češće dolazim ovde nego što mediji to znaju. Taj naš ritam da budemo zajedno, da smo što više zajedno, možda nas to čini čvršćim. Verujem da razdvojenost stvarno može da bude opasna ukoliko je neumerena", rekao je svojevremeno Bosiljčić za Super TV.

Jelenin stav je da se ipak ne mogu davati univerzalni saveti jer je svaki brak kosmos za sebe. Po njenim rečima, najzdravije je da se svako fokusira na svoj dom i porodicu, a ne da se upoređuje sa drugima.

Izvor: Lepa&Srećna