Željko Šašić je u emotivnom životu preživeo velike lomove. Njegova ljubav sa Sonjom završila se oštrim rečima i sukobima- ona je uplovila u brak s njegovim kolegom Acom Lukasom,a Željko ostao slomljenog srca.

Da mu je razvod teško pao, nikada nije skrivao, a godinama kasnije se činilo da pati za Sonjom. Posebno je mučno bilo za pevača što je nastavio život razdvojen od ćerke Sofije. Izgledalo je da je nekadašnja manekenka Katarina Lazić uspela da zaleči njegove rane - pevač je bio srećan.

 "Ne mogu ništa da planiram. Ko još dugoročno može to da radi? Ako nam se desi dete, super. To je onda sudbina. Rado ću prihvatiti da budem roditelj po drugi put. Važno je da je čovek ispunjen na sve moguće načine, a ja to jesam " rekao je svojevremeno pevač za domaće medije. Raskid koji je se dogodio pevač nije previše komentarisao, pa su mnogi mislili da je sa Katarinom ostao u prijateljskim odnosima. Zato je vest da ona sumnja da joj je Željko ukrao automobil šokirala sve. Kako su preneli domaći mediji njoj je zgrade u kojoj živi ukraden automobil, a izvor koji joj je blizak rekao je za emisiju "Ekskluzivno", kako se sumnja na krađu po ličnoj osnovi.

"Ja samo želim da saznam istinu i prosto da li je moguće da nisam poznavala čoveka kojem sam posvetila tolike godine i to mi je najbitnije", rekla je navodno Katarina čime je Željko šokiran.

"Juče sam i imao šta da kažem, danas sam već i zaboravio, koliko pridajem značaju tome. Ova priča će dobiti epilog na sudu. Ne znam šta je ona rekla, advokati rade svoj posao.Mene niko od nadležnih organa nije kontaktirao u vezi ovog slučaja. To je velika šuplja priča", rekao je pevač za "Blic", ali nije želeo da produbljuje priču

"Šta da kažem na sve to, moj odgovor je "tužno je to i žalosno". Ne bih da širim priču, jer to može da ide u nedogled, nisam ja klinac više", zaključio je pevač.

Izvor: Lepa&Srećna