Ana Ivanović je opet sa svojim mužem na moru, a njene fotografije, kao i uvek, dobijaju mnoštvo lajkova.

Nasmejani selfi kojim je Bastijan Švajnštajger zabeležio njihovo uživanje na odmoru, bivša srpska teniserka je opisala sledećim komentarom: 

"Čuvaj uz sebe one ljude zbog kojih se stalno smeješ, oni su ti najdragoceniji u životu." Naravno, tagovala je svog muža.

Međutim, prethodna slika izazvala je još mnogo više komentara, kao i pitanja - da li je Ana, možda, trudna po treći put. Naime, kako je pozirala u uskoj haljini, naspram sunca na zalasku, stomačić bivše srpske teniserke zaista deluje naglašeno.

Ana Ivanović
Instagram / anaivanovic 

Ipak, nekoliko fanova se pobunilo, a jedan od njih svima odbrusio: "Prestanite da postavljate lična pitanja, to je nevaspitano." Ovaj komentar je mnoge podsetio da, i ako jeste trudna, Ana će to svojim pratiocima reći kad ona bude procenila da je pravo vreme.

Da podsetimo, prvog sina je rodila 2018. godine, a drugog već naredne. Sa Bastijanom je u vezi od 2014. godine, a prelepo venčanje organizovali su u Veneciji 2016. godine.

Na drugim slikama, Ana nosi široku majicu i jaknu, pa se ne može videti da li su možda nagađanja i tačna... pogledajte i sami, šta vi mislite?

Instagram / anaivanovic Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u putovanjima.

Izvor. Lepa&Srećna