Nije tako davno bilo kada smo čitali o velikoj ljubavi Pavla Mensura i Ivane Zečević. Par je zajedno glumio u u seriji "Kalkanski krugovi" i ko god je pomislio da Ivana i Pavle pred kamerama deluju više nego uverljivo kao emotivni par, nije se prevario. Oni su bili u emotivnoj vezi dve godine, a o ljubavi nisu rado govorili.

Da su emocije, za koje su mislili da su jače od svega, poljuljane, bilo je jasno kada je Ivana s društvenih mreža obrisala sve zajedničke slike s Pavlom.

Kako je magazin Story preneo, razlog je taj što se Pavle zaljubio u pevačicu Kseniju Knežević. To što je bio u vezi, nije ga sprečilo da se udvara ćerki popularnog pevača Nenada Kneževića Kneza, zbog čega je navodno Ivana potpuno slomljena.

Koliko je ljubav Ivane i Pavla bila jaka, svedoči i činjenica da su ih čak poredili sa slavnim glumačko-bračnim parom, Milenom Dravić i Draganom Nikolićem.

"Čula sam to od vas i još u nekoliko navrata. Meni su njih dvoje zaista neponovljivi, bili su toliko autentični - odrastala sam uz njihovu glumu, voditeljstvo. To mi je neshvatljivo da ih neko može ponoviti. Ovo pitanje mogu da shvatim kao najveći kompliment na svetu, ali ne mogu to da percipiram. Hvala svakome ko se usudi da nas stavi u tako divan koš", rekla je svojevremeno za "Mondo" Ivana.

 Sin Srne Lango i Irfana Mensura viđen je na nedavno održanoj muzičkoj manifestaciji „Music week“, gde je iz publike pratio Ksenijin nastup, što su mnogi potuačili kao potvrdu njihove veze.

Izvor: Lepa&Srećna