Ilda Šaulić gradi karijeru bez skandala i ekcesa, a centar porodičnog života je njen skladan brak sa Bojanom Vučkovićem, bratom njenog druga iz detinjstva.

Verovali ili ne, njih dvoje su se zaista upoznali kao deca, pre nekoliko decenija, kad su Šaban i Bojanov otac zajedno pecali u Banovcima gde su obe porodice imale vikendice. 

"Bojanov rođeni brat Branko je bio tada moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni", ispričala je pevačica za Story. "Zato među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete."

A onda se Bojan vratio i jedan slučajni susret je bio presudan.

"Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan", kaže Ilda.

Nije to očekivala, nije bila spremna za vezu. "Naročito ne za tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina."

Koliko skladno deluje ovaj par, uverite se i sami u galeriji slika!

Instagram / ildasaulic U skladnom braku!

Izvor: Lepa&Srećna