Vest da su se Katarina Grujić i Marko Gobeljić verili bila je jedno od brojnih lepih iznenađenja u nedelji kad su se na estradi slavili rođendani, godišnjice i novi poslovni planovi.

Kaća je bila u centru proslave sa mini "bakljadom" u pravom fudbalskom stilu koju je organizovao njen dečko, as kluba "Crvena Zvezda". On je i u svojoj sportskoj ekipi uvek zadužen za atmosferu, a pevačica kaže da nije ni slutila šta je čeka.

O venčanju je, naravno, bilo odavno reči budući da su Kaća i popularni "Gobelja" već godinu dana u srećnoj vezi. Međutim, sama prosidba je bila pravo iznenađenje, jer joj je dečko najavio da idu na običnu drugarsku žurku. 

"Malo je falilo da krenem u trenerci, ali kad sam videla njega u košulji, pomislila sam da je bolje da se i ja malo skockam", iskrena je Katarina. "Suze su mi potekle od radosti, a presrećna sam i zbog prstena koji mi je izabrao. On sve zna šta ja volim - zna da volim žuto zlato, da ne volim okrugao već kockasti kamen, ma sve", srećna je pevačica.

Novi, veliki poklon je tek čeka, jer je njen otac najavio kompletno svadbeno veselje kao venčani dar. Dvoje mladih su bili spremni da se tome ipak usprotive, ali gospodin Grujić je bio izričit - kaže da ne pita koliko košta ćerkino venčanje. Svadba će, po svoj prilici, biti organizovana u septembru a lepotica Katarina je izjavila kako ne želi da bude mlada sa stomakom pa će beba, izgleda, morati da sačeka. Čini se da nedavne vesti o njenoj trudnoći ipak nisu bile tačne.

Izvor: Lepa&Srećna