Popularna pevačica nedavno je rekla "Da" svom izabraniku Marku Gobeljiću, a njen najlepši životni period uzdrmala je jedna porodična nesuglasica. Katarina Grijić posvađala se s ocem jer on želi da napravi veliku svadbu u Crnoj Gori, odakle je njegova familija, dok ona želi da se svadbeno veselje održi u Beogradu.

"Kaća i Gobelja su pre nekoliko dana otputovali u Crnu Goru, gde su se videli sa njenim roditeljima. Bili su zajedno na ručku, kada im je Gruja saopštio da bi on želeo da svadbu naprave u Bjelasici, odakle je rodom. Rekao je da će im on sve organizovati na svom ogromnom imanju. Kaća je odmah počela da negoduje, a on joj je objašnjavao da bi tu bili skriveni od medija i da bi mogli opušteno da uživaju",  kazao je za Informer izvor blizak Katarini.

 "Toliko je pobesnela da je počela sa njim da se svađa. Objašnjavala mu je da je Markovo i njeno društvo iz Beograda. Tata joj je obećao da će on platiti prevoz i smeštaj za sve zvanice, ali Kaću ni to nije ubedilo da prihvati njegovu ideju. Na kraju je presekla i rekla da neće više da se prepire i da će venčanje biti tamo gde ona kaže. Gobelja je sve vreme ćutao, nije želeo da se meša",  dodao je izvor.

Gobelja je spreman na sve da njegova draga bude srećna, a to je i pokazao načinom na koji ju je zaprosio. Pevačica se nije nadala prstenu i jedva se sabrala da izgovori "da".

"Marko je ispunio sva očekivanja, ovaj prsten sam želela, on me iznenadio. Ja sam kao i svaka devojka komentarisala na Instagramu, samo da ne bude krug i da ne bude srebro. Bio je zlatan, i bila je kocka, sve je pogodio", rekla je pevačica u emisiji "Šok tok" i naglasila da će to iznenađenje pamtiti do kraja života.

"Dugo su pripremali ovo, krili su od mene mesec dana. Njemu je bilo najteže, jer živi sa mnom. Velika sreća za mene, sigurna sam da ću provesti sa njim dugo vremena. Pamtiću do kraja života, lep je trenutak. Da sam znala da će me zaprositi, još bih se bolje sredila. Dok sam silazila niz stepenice govorila sam mu 'Ubiću te', a onda se desio čaroban trenutak.", bila je iskrena Kaća.

 Izvor: Lepa&Srećna