Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić nedavno su se verili i dok se velika svadba uveliko priprema, sve glasnije su priče o pevačicinoj trudnoći. Navode o trudnoći nisu ni potvrdili niti demantovali, ali izvori bliski paru tvrdili su da su rekli samo porodici i najbližim prijateljima te i da beba stiže u decembru. 

"Kaća i Marko su presrećni, radosne vesti saznali su nedavno i podelili ih samo sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Svi su srećni uveliko se slavi u porodicama Grujić i Gobeljić, a njih dvoje trenutno razmišljaju o kupovini zajedničkog stana u kom će živeti u kom će opremiti posebnu sobu za bebu", rekao je izvor blizak Kaći i Marku za medije. 

Glasine nije zaustavila ni Kaćina drugarica i koleginica Tamara Milutinović, koja je trudnoću demantovala. Zato je izgleda Kaća rešila da stvar uzme u svoje ruke i pokaže kako izgleda u bikiniju. 

Ona je pozirala i jasno se video stomak, koji čini se ne izgleda kao da je u petom mesecu. Da li je Kaća srećnica koja i u trudnoći izgleda zgodno ili zaista nije trudna, pokazaće vreme.