Popularna pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić verili su se nakon godinu dana veze. On je klekao pred svoju dragu, a ona je oduševljeno pristala.

 "Marko je ispunio sva očekivanja, ovaj prsten sam želela, on me iznenadio. Ja sam kao i svaka devojka komentarisala na Instagramu, samo da ne bude krug i da ne bude srebro. Bio je zlatan, i bila je kocka, sve je pogodio", rekla je pevačica.

"Dugo su pripremali ovo, krili su od mene mesec dana. Njemu je bilo najteže, jer živi sa mnom. Velika sreća za mene, sigurna sam da ću provesti sa njim dugo vremena. Pamtiću do kraja života, lep je trenutak. Da sam znala da će me zaprositi, još bih se bolje sredila. Dok sam silazila niz stepenice govorila sam mu 'Ubiću te', a onda se desio čaroban trenutak", rekla je u emisiji "Šok tok".

Ipak, čini se da par ima veći razlog za radost. Kako piše Srpski telegraf pevačica je u trećem mesecu trudnoće, a beba stiže početkom decembra.

"Kaća i Marko su presrećni, radosne vesti saznali su nedavno i podelili ih samo sa članovima porodice i najbližim prijateljima. Svi su srećni uveliko se slavi u porodicama Grujić i Gobeljić, a njih dvoje trenutno razmišljaju o kupovini zajedničkog stana u kom će živeti u kom će opremiti posebnu sobu za bebu", rekao je izvor za pomenuti list.

"Još ne znaju pol bebe, ali su toliko srećni da im to i nije važno. Uskoro odlaze na kraći odmor, gde će uživati na mini-medenom mesecu, budući da je Kaća zakazala brojne nastupe zbog kojih nema previše slobodnih dana. Bože zdravlja, ako sve bude u redu i ako se u trudnoći bude osećala dobro kao sada, planira da radi dok god joj to bude prijalo", rekao je za "Srpski telegraf".

Pevačica se oseća odlično ali nije želela da potvrdi navode o trudnoći.

"Kada dođe vreme za to, vi ćete prvi saznati, nemojte to da pišete. Odakle vam to uopšte", rekla je Katarina.

Izvor: Lepa&Srećna