O Darku Laziću se u poslednje vreme gotovo svakodnevno piše zbog burnog ljubavnog života. Otkako je raskinuo verdbu sa Marinom Gagić sa kojom ima sina Alekseja, on se ne skrašava.

Preselio se u Nemačku, i sa novom devojkom Barbarom uživa u ljubavi. Iako na fotografijama i snimcima koje objavljuje na Instagramu izgleda prilično srećno, istina je, čini se potpuno drugačija.

"Pošto je u Crnoj Gori opet sve zatvoreno na deset dana jer se korona širi, Darko su otkazana dva velika nastupa za koje je unapred uzeo prilično veliki honorar. Poludeo je, psovao, vikao, izgubio kontrolu, ali ne vredi mu sada to nerviranje. On se boji da će i okolne zemlje zatvarati diskoteke i da neće ponovo moći da nastupa. Dosta honorara je uzeo unapred, iznajmio stan u Nemačkoj, kupio i novi automobil. Kupuje i novi garderobu, jer stalno varira sa kilažom", priča izvor za "Star" prenose mediji i dodaje:

"Situacija je za pevače opet kritična, jer se datumi stalno menjaju i nastupi se pomeraju. Po svemu sudeći će morati da vraća vlasnicima klubova novac koji je unapred uzeo. Darko je te pare već uložio i nema ih više. Moraće opet da pozajmljuje i vraća. Upao je u kolo iz kojeg ne izlazi. Sve mu se izjalovilo", govori Darkov drug.

 Izvor: Lepa&Srećna