Darko Lazić i Marina Gagić prvi put su se, nakon raskida višegodišnje ljubavne veze, videli na proslavi drugog rođendana njihov sina Alekseja. Iako nisu u dobrim odnosima zbog burnih svađa koje se prethodile rastanku, upućeni tvrde da je Marina, pored svega što je izjavljivala za medije, ipak bila raspložena da se s Darkom pomiri. Kada mu je to sopštila, usledilo je nešto čemu se nije nadala.

"Sve je bilo sjajno organizovano u igranici. Vidi se da su se baš potrudili. Ne znam ko je bio zadužen za koji deo, što zapravo nije ni bitno toliko, ali je baš lepo izgledalo. Njih dvoje su normalno sve vreme komunicirali, da ne znamo šta se dešava pomislili bismo da su skladan bračni par. Po njenom ponašanju video sam da je bila spremna da se pomiri sa njim. Pričala nam je ranije da joj smetaju njegovi česti izlasci, provodi. Pa ga je nekoliko puta ucenjivala da ako to ne promeni da će ga ostaviti. Oćigledno da je skapirala da ne može nekog u 30 i koliko godina da menja, pa je odlučila da popusti. Ali mislim da je rekao komšiji da ima novu devojku. Da mu je dosta stresa, nerviranja, ucena, svega. Hoće normalno da živi, da ne mora non stop da se pravda gde je sa kim je, šta radi. Kada je dete u pitanju, tu je za sve i Marina zna da može u pola dana, I pola noći da ga zove, ali kaže da sa njom u zajednici ne može više da bude. Mislim da je ona previše očekivala I tražila od njega", rekao je izbor za Svet i istakao da je Darko srećan sa novom devojkom, Barbarom Bobak.

"Pa znala si sa kim zasnivaš porodicu. Ako se nije promenio u prvom braku I posle prvog deteta, zašto misliš da će sad. Ajde da je bio ženskaroš, varao I ne znam šta već. Ona je mogla sa njim da izlazi, niko joj nije branio, ali nije taj tip, tako da je sad, što se kaže, prošao voz. On je u srećnoj vezi, a za nju ne znam šta će da radi pošto se do Aleksejevog rođendana nadala pomirenju sa njim", kaže njegov prijatelj za gorepomenuti list.

Marinu su ovi napisi jako naljutili, pa je morala da reaguje i čitavu priču demantuje.

darko lazic marina gagic pomirenje
Instagram/MarinaGagic 

"Niste dobro infomisani", napisala je Gagićeva.

Izvor: Lepa&Srećna