Marina Gagić i Ana Sević odlučile su da se ujedine protiv bivšeg Darka Lazića. One su ogorčene što ne viđa decu, ćerku Lorenu i sina Alekseja, niti daje novac za njihovo izdržavanje. Navodno se Marina obratila Ani za pomoć koja joj je dala broj svog advokata.

Čini se da pevača ništa ne dotiče pa ni ujedinjene bivših izabranica. Naime, Darkova nova devojka Barbara Bobak kaže da se on nije potresao kada je čuo da su se Ana i Marina udružile protiv njega kako bi ga naterale da plaća alimentaciju.

"Darka ne zanimaju ni Ana ni Marina. Na putu smo, radimo svaki dan i nemamo vremena da se bavimo njima. Smešno nam je što su se njih dve udružile. Darko sada spava i nema vremena da se bavi bivšim ljubavima, stvarno mnogo radi", rekla je Barbara za Informer i dodala da nisu spremni za sledeći korak u vezi.

"Još je rano ričati o tome. Uživamo. Nismo počeli da živimo pod istim krovom. Kada imamo nastupe tada smo konstatno zajedno. Svaki dan smo u drugoj državi, malo je naporno, ali ne bunimo se jer smo srećni što imamo posla", kaže Barbara.

Izvor: Lepa&Srećna