Marini Gagić nije lako da prihvati da je njen bivši verenik Darko Lazić tako brzo preboleo kraj njihove ljubavi. Iako je verovala da Darko nije u vezi s koleginicom Barbarom Bobak, snimci i priče bliskih ljudi su je razuverili, pa je rešila da smisli način kako da se osveti nekadašnjem vereniku. Kako nije tip koji ide iz veze u vezu, ona često postavlje poruke na Instagramu koje su posvećene upravo kraju ljubavi s Darkom.

"Sreća je kraj onog što će ti kafe skuvati, a ne sa onim što će put oko sveta obećati", u poslednjoj objavi je stavila do znanja da joj je obećavao "kule i gradove" a sada je odlučila da ode korak dalje i svoju istinu ispriča u nekoj emisiji.

"Marina želi da u nekoj emisiji, u vidu ispovesti, ispriča šta je sve prošla pored Darka. Čak je i njemu, tokom jedne od poslednjih svađa, kazala da će to uraditi. On je bio u šoku, te joj je sve vreme ponavljao da to ne radi ni pod tačkom razno. Neće ga poslušati i gleda da se što pre slože kockice i ispriča naciji istinu. Obećavao joj je venčanje, život u inostranstvu, ništa nije ispalo kako se nadala", kaže izovr za Alo! i otkriva da je Marina jako razočarana zbog svega što se dogodilo.

"Ona ne može da veruje kako je sve ispalo na kraju sa Darkom. Šokirana je što je tako brzo nastavio dalje i pronašao novu devojku. Do sada nije želela da pokazuje u javnosti da je to tangira, ali ju je niz njegovih poslednjih skandala u javnosti toliko iznervirao da je rešila sve da otkrije o njihovoj nekadašnjoj vezi i njegovom odnosu sa familijom",  navodi izvor blizak Gagićevoj.

Izvor: Lepa&Srećna