Zbog svog burnog ljubavnog života pevač Darko Lazić je već duže vreme u centru pažnje. Otkako je raskinuo veridbu sa Marinom Gagić svaki njegov pokret se budno prati, a i on se potrudio da znatiželjnima olakša, pa je na svom Instagramu objavio snimke sa koleginicom Barbarom Bobak. Kako su se upoznali i kako je započela njihova ljubav otkrila je pevačica.

"Radila sam privatno veselje, i rekli su mi da će doći Darko, na šta sam prevrnula očima. Dešava se na svirkama da ti jaki, poznati glume ludilo, ne komuniciraju sa nama, a nekad čak i prozivaju muzičare preko mikrofona. Zato sam imala predrasudu prema Darku, ali dečko je super. Pozitivan, veseo, nema trunku kompleksa. Čak mi je prišao, rekao da mu se sviđa kako pevam i tražio da razmenimo brojeve, jer mu treba pevačica za privatna veselja. Tako je sve počelo",  kazala je Bobak za "Svet" i dodala da je u njihovom odnosu sve odlično.

 "Mi se kratko poznajemo, ali dečku ne mogu da nađem zamerke. Gde god da se pojavi, kao da obasja prostoriju. Slični smo, ja duže izdržim pod vodom nego u kući, radimo isti posao. Za sada je sve super, često se viđamo" ističe pevačica koja nije mogla, a da ne prokomentariše Marinu Gagić, Darkovu nekadašnju verenicu i majku njegovog sina Alekseja:

"Slali su mi neke članke gde je ona navodno izjavljivala neke loše stvari o meni. Nemam ja tu šta da reagujem. Što se mene tiče, uvek će imati poštovanje jer je Darku rodila dete, a da se prepucavamo preko novina baš mi je klinački. Koliko sam uspela da ispratim, lepa žena, negovana, a u probleme koje su Darko i ona imali, ne ulazim. Mene nema razloga da mrzi. Mi smo se upoznali kad su već bili razdvojeni. Ako je sretnem, pružiću joj ruku", tvrdi Barbara koja je Darkovog sina Alekseja videla preko video poziva.

 "Jednom kada smo bili na video-pozivu, sin Aleksej je bio kod Darka i on je okrenuo kameru da me vidi. Prvo što je sin rekao je bilo: "Mama". Da li je možda moja kamera bila mutna ili ga podsećam na majku, ne znam, ali smo se Darko i ja nasmejali. Sinčić je divan, šarmantan skroz", kazala je Barbara.

S druge strane Marina tvrdi da Darko nema novu devojku, te i naglasila da je on taj koji se potajno nada pomirenju.

"Meni je on rekao da nema devojku, a šta je stvarno istina, ne znam. Ja mu želim sve najbolje. Koliko znam, nema devojku, ne bi mi slao poruke da ima! Možda mu je samo koleginica", navela je za Alo! Marina, koja je prokomentarisala i Barbarinu izjavu da Darkova majka smatra da je nova devojka lepša od stare:

"Je l' lepota sve? Pa dobro, neka je lepša. Ja ne mislim da je lepota bitna, bila sam sa Darkom i kada je imao 160 kila. On je sada možda dobio na samopouzdanju, ali što se mene tiče, lepota nije sve", rekla je Marina.

Izvor: Lepa&Srećna