Naša poznata modna blogerka Tamara Kalinić doživela je veliku nesreću, jer je njen stan obijen a iz njega odneti skupoceni satovi i nakit. 

Vrednost odnetih stvari procenjuje se na oko 300.000 evra a reč je o stanu u Parizu koji se nalazi u blizini Jelisejske palate. 

Tamara  je poslednjih dana dosta putovala, nedavno je boravila u Beogradu, a zatim nekoliko dana provela na italijanskoj obali.

Međutim, već se bila vratila u Pariz jer je počela serija modnih revija a onda je došlo do nemilog događaja o kojme se blogerka sada i oglasila.

"Otkako je većina vas pročitala vesti, mogu da potvrdim da su one nažalost tačne. Ne mogu da opišem rečima kako se sada osećam, ali ono što je najvažnije jeste da sam ja dobro i da imam puno podrške i ljubavi od strane porodice i prijatelja. Poražavajuće je da sve ono za šta sam mukotrpno radila poslednjih 10 godina je nestalo. Ja inače ne pričam o lošim stvarima koje mi se dešavaju, ali nikada do sada nisam bila žrtva tako velikog zločina - napisala je Tamara.

Tamara Kalinić obijen stan
Instagram / tamara 

Kako pišu francuski mediji, lopovi su ušli kroz prozor unutrašnjeg dvorišta, a odneli su i oko 20 firmiranih torbi i kofera, kao i Tamarina lična dokumenta.

Ona je alarmirala policiju čim je, oko ponoći, stigla u svoj dom i shvatila šta se dogodilo. Ambasada je odmah reagovala, a blogerka objavila zahvalnicu na svom Instagram nalogu.

Tamara Kalinić hvala Ambasadi Srbije u Parizu
Instagram / tamara 

Instagram / tamara Kolekcija tašni i nakita Tamare Kalinić.

Izvor: Lepa&Srećna