Beli top i šorts od teksasa? Ili crni top? Najjednostavnija odeća  bila je dovoljna da istakne lepotu na novoj slike iz provoda tri dame koja osvaja Instagram. 

Glavne junakinje? Tasa, Tamara i Prija, tri mlade lepotice koje su se za ovu priliku obukle vrlo jednostavno, ali su šminka i frizura kod sve tri bile za desetku. Međutim, dragi momci, moramo da vas razočaramo jer su sve tri već zauzete.

Tamara Kalinić je popularna blogerka koja svoj privatan život razdvaja od poslovnog, pa na njenom Instagramu nećete naći slike izabranika. Ipak, ona ne krije da je srećno zaljubljena i povremeno iznenadi svoje pratioce snimkom na kome se vide samo neki slatki, romantični detalji.

tamara kalinic noge
Instagram / tamara 

Tako je, na primer, snimala kako je momak nosi niz stepenice niz koje nije mogla da siđe zbog vrtoglavih štikli. Dakle, on je tu, čak i kad ga ne vidite!

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović je, takođe, u dugoj vezi. Nema sumnje da je i njen dečko Đorđe negde u blizini, ali se ni on ne "gura" u prvi red instagramske popularnosti.

Što se tiče Aleksandre Prijović, njen ljubavni život je kao otvorena knjiga. Danas slavi treću godinu braka sa Filipom Živojinovićem, Bobinim sinom iz prvog braka. Čestitamo!

tamara kalinic anastasija raznatovic aleksandra prijovic
Instagram / tamara 

Izvor: Lepa&Srećna