Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već su obezbedili sina Aleksandra, i to zdravstveno. Ponosni roditelji sačuvali su matične ćelije iz bebine pupčane vrpce i time pokazali izvesnu dozu odgovornosti.

Čim je pevačica zatrudnela, u dogovoru sa suprugom odlučila se za ovaj zalog za budućnost svog deteta, a prethodno se dobro raspitala.

- Kao i svakoj majci, folkerki je sada sin na prvom mestu, a njegovo zdravlje pogotovo. Ona je zbog toga rešila da iskoristi sva dostignuća moderne medicine. Danas je razvijena čitava medicinska grana koja koristi matične ćelije za terapiju raznih bolesti - regenerativna medicina. Uspešno se tretira preko 70 različitih oboljenja, od raznih vrsta leukemija, genetske bolesti metabolizma, imunološkog sistema i anemije. Aleksandra i Filip bebi su obezbedili jednu otvorenu mogućnost lečenja, bez obzira na uzrast - otkriva naš izvor.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

Na sledećoj strani pročitajte koje su još posebne mere preduzeli Aleksandra i Filip...

PageBreak

Otkako su obezbedili zdravstveno bebino stanje, novopečenoj mami mnogo je lakše. Pošto o tome više ne mora da brine, sada je čekaju slatke muke oko sina.

- Aleksandra zbog carskog reza prvih dana neće biti sposobna da se potpuno sama brine o njemu. Iako Filip želi u svemu da joj pomogne, on ipak nema iskustva s bebama i nije vičan nekim stvarima, pa će u početku sa njima u kući boraviti pevačicina majka Borka Mihajlović, a redovno će ih posećivati i druge dve bake s očeve strane, Lepa Brena i Zorica Nakić. Zbog prirode posla Aleksandra je navikla da noću ne spava, pa joj bar to neće predstavljati nikakav problem. S obzirom na to da svi jedva čekaju da vide najmlađeg naslednika Živojinovića, kuća će im stalno biti puna gostiju - kaže naš izvor.

Aleksandra i Filip Živojinović, su takođe angažovali agenciju za bezbednosne usluge kako bi maksimalno zaštitili naslednika.

Naime, Filip je pre nekoliko dana angažovao obezbeđenje koje dan i noć stoji ispred kuće i vodi računa o njihovoj bezbednosti.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandraprijovic123) on

- On jednostavno želi da bude siguran da su Aleksandar i Aleksandra bezbedni čak i kada on izađe iz kuće. Pored toga, momci iz obezbeđenja su Aleksandri na raspolaganju za sve, čak i za kupovinu neophodnih stvari. Najvažnije od svega je da zna da im je uvek neko nadohvat ruke šta god da se desi - priča izvor.

Kako dalje navodi sagovornik, presudan faktor za angažovanje obezbeđenja je bio taj što je nova kuća prostrana i što je zbog luksuza na meti lopova.

Pored Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, bebine matične ćelije sačuvale su brojne svetske, a i naše javne ličnosti. Ovaj veliki korak veoma je čest u svetu poznatih. Vojvotkinja Kejt Midlton i princ Vilijam odmah su nakon rođenja sina Džordža sačuvali matične ćelije iz njegove pupčane vrpce, a kod nas su ovoj metodi pribegli Seka Aleksić, Mia Borisavljević, Tamara Dragičević, Tijana Dapčević, Sloboda i Vojin Ćetković...

Tekst: Marija Dejanović

Izvor: Kurir/Espreso