Najveću snagu je crpela iz porodice, jer su uz nju bili deca Ljubica i Ilija. Borila se teškom bolešću, ali je na kraju uspela na svim poljima. Bojana Barjaktarević, pobednica takmičenja "Nikad nije kasno" prošla je trnovit put ali ima važnu poruku za sve žene.

"Imala sam tumor na levoj dojci koji je metastazirao, ali najbitnije je da sam izašla kao pobednik iz svega toga", priča Bojana za Kurir. "Moja porodica i prijatelji imaju jedan princip po kom mi funkcionišemo - kada neko ima problem, ne staje mu se na muku, gleda se vedra strana, uvek je tu šala.

Ne sme psihički da se padne, nema sažaljenja, a ni samosažaljenja. Volela bih i ovom prilikom da apelujem na sve žene - samo redovna kontrola, kada je na vreme, sve je rešivo. Nemojte da čekate po deset godina da odete na pregled. Idite preventivno, sve što je na vreme, rešivo je", rekla je hrabra pevačica.

Bojana se muzikom bavi 29 godina i nije je zapostavila ni tokom bolesti. Prekinula je samo da se medijski eksponiranja i povukla se radi rehabilitacije. Ostala je van estrade punih 17 godina.

"Posle svake hemioterapije išla da radim, nisam htela da ležim i da se predam tek tako. Moje kolege su htele da organizuju humanitarne koncerte kako bi mi tim novcem pomogli ali sam to odbila", kaže Bojana. "Najveću pomoć su mi pružili Jovana Tipšin, Jana, Tanja Savić, Žika Jakšić, Ivke..."

Youtube / Nikad nije kasno Pobednica takmičenja Nikad nije kasno.

Izvor: Lepa&Srećna