Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO SU LOPOVI UŠLI U STAN TAMARE KALINIĆ: Opasna tačka u stanu, morate je osigurati! Odneto 300000 evra

Stan Tamare Kalinić je obijen, a odneti su vredni satovi i nakit. Evo kako su lopovi ušli i koju tačku morate osigurati...

  Izvor: Instagram / tamara

Srpska modna blogerka Tamara Kalinić živi već godinama u Parizu i to u blizini Jelisejske palate, a sad je stan opljačkan i odneti vredni satovi i nakit.

Možda će vas zanimati

Šteta se procenjuje na oko 300.000 evra, a prvi izveštaji kažu da su lopovi ušli kroz prozor iz unutrašnjeg dvorišta.

Tamara redovno objavljuje slike na svom Instagram profilu, jer je to upravo njen posao, ali po njima i svi potencijalni lopovi znaju njeno kretanje. Tako je nedavno bila u Beogradu, zatim na italijanskoj obali a onda se vratila u Pariz gde je prisustvovala modnim revijama.

Naravno da niko ne može znati da li je za to vreme neko drugi u stanu, ali "običnom svetu" se ne savetuje da objavljuju "uživo" na društvenim mrežama prizore sa letovanja baš iz bezbednosnih razloga. Ako želite da prikažete gde ste bili na godišnjem odmoru, sačekajte da se vratite i da stan bude siguran.

Možda će vas zanimati

 Takođe, obavezno osigurajte sve prozore i vrata, a naročito one koji nisu okrenuti ka ulici. "Zadnje" ili unutrašnje dvorište su često povoljno mesto za upad u kuću, a naročito terase ili prozori koji su prava "pozivnica" za lopove. Zato bi bilo najbolje da tu imate rešetke ili barem roletne sa osiguranjem.

Možda će vas zanimati

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije