Žučne rasprave među članovima žirija u takmičenju Zvezde Granda postale su već redovni deo ovog šou programa, a mnogi se pitaju šta je od toga samo vešta gluma a šta su istinski konflikti. Viki Miljković je često učesnik u njima, a publiku naročito intrigiraju baš njene rasprave sa ostalima.

Premda je direktor Granda Aleksandar Milić Mili nedavno rekao da ništa od dešavanja nije "namešteno" i da nema tog pisca koji bi mogao da napiše unapred dijaloge koji se odvijaju u žiriju, mnogi misle da ipak ima dogovora. 

Sa druge strane, neka nerviranja su sigurno i iskrena, pa je tako nedavno došlo i do ozbiljnog upozorenja od strane njenog supruga Dragana Taškovića Tašketa. Naime, on je navodno opomenuo da više ne troši živce kad se raspravlja s kolegama u žiriju i da takve stvari nisu vredne njenog zdravlja. Rekao je kako nema nameru da toleriše takva potresanja i izgleda da ga je ona poslušala.

U skladnom braku već godinama,  a vezi još od 1994. godine, Viki i Taške važe za jedan od najsrećnijih parova na estradi. Nedavno je pevačica i pričala o tome kako je započela njihova ljubav, a poznato je da od skoro imaju i zajednički biznis sa nekretninama.

Uspeh na svim poljima prati i sve bolji izgled pevačice, a na polufinalnoj i finalnoj večeri takmičenja Zvezde Granda Viki je zaista plenila. 

ATA / Antonio Ahel Pevačica Viki Miljković uvek prilagođava stil odevanja prilici - za finale šou programa Zvezde Granda odabrala je asimetričnu mini haljinu ukrašenu perjem i šljokicama.

Izvor: Lepa&Srećna