Pevačica Viki Miljković bez ustručavanja govori da je u životu prošla kroz različite periode, kada je imala puno problema i bila bez novca. To se na njenom licu nije videlo, a ona smatra da o tome ne treba previše ni govoriti, već treba dići glavu i nastaviti napred.

“Ne postoji uspešan čovek koji makar jednom nije bankrotirao.  I ja sam imala u životu uspona i padova. Ništa nije bilo tako sjajno. Cvetale su ruže, ali je bilo i trnja, kada sam se vukla po njemu i kada sam plakala i patila, kada sam propadala, bila na dnu. Ali bila sam i na vrhu. Sve je jedan točak koji se okreće. Ja sam toliko stvari preturila preko svojih leđa, ali to se na mom licu nije videlo, to niko nije mogao da prepozna. Da li mi ruže cvetaju, ili sam na podu, kobeljam se, ali kad god ustanem budem pozitivna, i zato me Bog nagradi. Svi smo dolazili u tu situaciju, samo što se o tome ne zna niti treba pričati, glavu gore, ustaneš i ideš još bolje”, rekla je Viki svojevremeno u u emisiji "Magazin In" koja u teškim momentima shvatila ko su joj pravi prijatelji.

“Ceca i Sanja Đorđević su kume koje su uvek tu, ali i Saša Popović, koji mi je uvek čuvao leđa.Imam mnogo prijatelja koji nisu iz javnog posla. Nemam ih mnogo, mogla bih da ih nabrojim na prste jedne ruke. Onaj ko kaže da ima na desetine prijatelja, on laže ili nije svestan da mu nisu svi prijatelji. Ako možeš da ih nabrojiš na prste jedne ruke, onda si bogat čovek. Smatram da sam bogata u tom smislu“, rekla je pevačica koja je objasnila da siromašni ljudi više grabe ka uspehu jer žele da postignu određene ciljeve u životu.

“Ne možeš da budeš uspešan ako nisi bio siromašan. Siromašni grabe i kidaju, svi smo mi bili siromašni i postali danas ovo što jesmo i podstrek za one siromašne da vam to nije prepreka da jednog dana budete uspešni i bogati”, rekla je pevačica.

 Izvor: Lepa&Srećna