Marija Šerifović je ostavila iza sebe jednu vrlo napornu sezonu u Zvezdama Granda. Radila je sa fantastičnim kandidatima a mnogi od njih su imali i zaista teških trenutaka. 

Za neke od njih je publika znala i budno ih pratila, kako kad je reč o Krstinji Todorović koja je krenula na put velike fizičke transformacije ili Mahiru Mulaliću koji je zbog smrti majke bio privremeno napustio takmičenje. Druge trzavice su ostale nešto manje poznate širem auditorijumu, poput neprijatnih komentara koje je Valentina Kuzmanović dobijala kad je otpevala pesmu "Veseli se, srpski rode".

Marija Šerifović zvezde granda 2021 mahir Mulalic Krstinja Todorović Valentina Kuzmanović
ATA / Antonio Ahel 

Sve njih je Marija želela da okupi i kao tim, pa na Instagramu i nose haštag #serifovicteam. Koliko je njoj bilo važno ovo takmičenje videlo se i po reakcijama na svaki krug glasanja, radovanje i tugovanje zbog svakog koji bi prošao dalje ili završio takmičenje.

U tom stilu je i završila, prelepom porukom na Instagramu:

Mahire, ponosna sam na tebe. U današnje vreme je teško upoznati osobu koja ima takvo srce kao ti! Bravo momak! Veliko hvala svakoj osobi koja je glasala za moje kandidate! Istovremeno zelim da čestitam svim finalistima, posebno onima u mom timu koji su bez obzira na njihov rezultat pokazali šta je kolegijalnost, šta je podrška i poslednje ujedno i najvažnije - iskreno ste se radovali tudjem uspehu i zbog toga sam na vas iskreno ponosna!

 Izvor: Lepa&Srećna