Prirodan i duhovit, Voja Nedeljković je već godinama omiljeno zaštitno lice takmičarskog šou programa  Zvezde Granda a toliko je mladolik da bi malo ko rekao da se bliži sedmoj deceniji. 

Prirodno je što pažnju medija privlači činjenica da je supruga Maja punih 17 godina mlađa od njega. Veliki šarmer sa velikim zadovoljstvom objavljuje slike svoje žene, a za poznanstvo s njom vezuje se anegdota koju rado prepričava.

Naime, Voja je u to vreme radio na Trećem kanalu i tu je i upoznao Maju, ali se poznanstvo produbilo tokom manifestacije koju je trebalo da vodi  Dejan Pantelić. Sudbina ili ne, tek - Voja je uskočio da zameni kolegu i - tako je sve počelo!

"Možda bi sada Deki bio u braku sa njom. Od te manifestacije smo se narednih par meseci učestalo čuli i započeli vezu", rekao je voditelj jednom prilikom. Veoma brzo su Maja i Voja shvatili da su jedno za drugo, pa se sve tako brzo i dešavalo - počeli su da žive zajedno, a između venčanja i rođenja sina proteklo je samo tri dana. Kako Voja voli da kaže - bila je to "atomska beba".

Veliki šaljivdžija i na Instagramu najviše pleni svojim šalama, ali svi najviše vole kad ukrasi svoj profil fotografijama svoje lepe supruge.

Izvor: Lepa&Srećna