S obzirom na to kroz kakve su sve izazove prošli, čini se da se Hari i Megan zaista vole. Prvo je porodica američke glumice pravila skandale. Njen otac Tomas Markl i polusestra Samanta bili su neumorni u traženju medijske pažnje. Intervjue koje su davali tabloidima dobru su unovčili, prodavali su privatne fotografije, pisali knjige... što je rezultiralo da Megan s njima zauvek prekine kontakt.

Mnogi su se zapitali kako to britanska kraljevska porodica toleriše, a onda se ispostavilo da život nije bio sladak ni u kraljevskoj palati posebno za Megan. 

Sada par sa sinom Arčijem živi daleko od svojih porodica, a upravo su postali bogatiji za još jednog člana- ćerku Lilibet Dajanu, koja je rođena 4. juna.Čestitke su pristigle od kraljevske porodice i na društvenim mrežama, a povodom rođenja unuke oglasio se i Meganin otac.

“Jako sam radostan što mi je ćerka poradila unuku. Šaljem im svu svoju ljubav i želim sve najbolje“, rekao je za britanski tabloid “The Sun” Tomas koji još uvek nije imao prilike ni da upozna unuka Arčija.

 Izvor: Lepa&Srećna