Pevačica Neda Ukraden dokaz je da žene uvek mogu lepo da izgledaju bez obzira na godine. Ona je zakoračila u osmu deceniju ali po njenom izgledu se to nikada ne bi reklo. To je rezultat dobrih gena, ali i redovne fizičke aktivnosti i korigovane ishrane.

"Jutro počinjem čašom mlake vode u koju nacedim pola ili ceo limun, i dodam kurkumu. Popijem veliku šolju turske kafe bez šećera i za to vreme pročitam poruke, pogledam vesti, a potom odradim jutarnje vežbe",  izjavila je pevačica koja je pronašla rešenje za brzo skidanje kilograma.

"Nekad je to bilo lagano, ali danas, kad ništa ne pomaže, tu je liposukcijska dijeta. Trudim se u ovim godinama prvenstveno da brinem o zdravlju, pa samim tim i o izgledu. Sviđa mi se taj sistem mršavljenja, jer daje brze rezultate, a ne osećam se iscrpljeno i tokom režima nisam gladna", kaže Neda za Azru koja je fizički aktivna.

"Naravno, nakon toga upražnjavam i fizičku aktivnost, pa zato redovno radim tabata workout, omiljene vežbe, a pored toga plivanje i tenis. Ne konzumiram cigarete, ni alkohol, osim jedne ili dve čaše vina.  Trudim se da jedem mediteransku hranu. Sve kuvam a  namirnice moraju da budu sveže. Međutim, naravno, ponekad pojedem i burek, čisto da me želja mine", priznala je Neda.

 Izvor: Lepa&Srećna