Pevačica Neda Ukraden je tokom karijere imala mnogo teških trenutaka, od zluradih pogleda kolega, do ljubomore koje ljudi nisu mogli da sakriju.

Nedavno je u emisiji "Magazin In" otkrila kakve nedaće su je pratile tokom karijere. Mnogi su joj zavideli na uspehu i slavi, a evo šta je Neda odgovorila po tom pitanju.

"Na svemu. Na uspehu, na izgledu, mom srećnom porodičnom životu u smislu da imam divno dete koje sam izvela na pravi put, slažem se sa svojim zetom, živimo pod istim krovom što je verovatno neverovatno. Ta porodična dimenzija je nešto na čemu mnogi zavide", govori Neda.

Pevačica je objasnila i kako se  borila i nosila sa svim tim problemima.

"Bila sam i više nego hrabra. Od momenta kad sam se razvela pa do preseljenja iz Sarajeva i svih tih tragedija koje su nam se desile i meni i celoj mojoj porodici, ali imala sam veliku motivaciju. Imam svoje dete koje sam morala izvesti na put, kome sam i otac i majka. Imam i svoju publiku i posao koji volim, pa koliko mogu, boriću se", objasila je Neda Ukraden i dodala: "Trudila sam se, nekada to nije bilo lako, mnogo sam suza prolila, ali pravo da ti kažem, nije mi padalo na pamet da odustanem. Mislim, od muzike da, to mi je padalo na pamet, ali onda se čovek zapita zbog čega da odustane, zbog par zlobnika, budala, mržnje... Neću, meni je zvezda vodilja ljubav".

Izvor: Lepa&Srećna