Jelisaveta Orašanin vratila se iz Italije kako bi nastavila s angažmanom u predstavi "Hotel 88". Stigla je s ćerkom i sinom, dok suprug Miloš Teodosić zbog obaveza nije mogao da krene s njima.

Kada bude igrala predatave, Petru i Bogdana će čuvati njena majka, ali glumičin plan je da što manje bude razdvojena od dece.

Početkom godine u njihovu tročlanu porodicu stiglo je pojačanje, sin Bogdan. Njemu se najviše obradovala trogodišnja Petra, ali i mama, koja je najzad dobila svog mezimca

"Pošto smo sad trenutno u istoj sobi, ne spavamo uopšte. Deca jedno drugo bude, pa smo od 5 ujutru na na nogama. Ali lepo je sve to, to je i poenta roditeljstva za mene da cela porodica bude na okupu. Nemamo podelu ko je mamino a ko tatino dete, ali nekako hteli mi to ili ne ćerke su uvek tatine. Evo sad imam sina pa ću sve da vratim" , ispričala je Jelisaveta koja je u emisiji  "Probudi se" priznala da se polako navikava na Beograd.

"U Bolonji je bio potpuni karantin od septembra do pre dve nedelje. Kada kažem potpuni karantin, znači da apsolutno ništa nije radilo. Bio je i policijski čas posle 10 uveče, mada meni je svakako bio karantin pošto sam se porodila pa nemam neki osećaj da sam Bog zna šta propustila. Ja sam budna i u čestiri, i u dva… (smeh)“, kazala je Jelisaveta.

 Izvor: Lepa&Srećna