Pop pevačica Nina Badrić se suočila sa neprijatnom situacijom, koju je podelila sa javnošću. Naime, ona je imala problem sa penzionerom Ilija M. koji je bio opsednut njome, stalno ju je pratio, a ona je iz straha sve prijavila policiji.

"Zamislite kako je živeti sa spoznajom da vas neko konstantno prati i da uvek vreba na vas? Da zna vašu adresu i dolazi vam na prag, zvoni na vrata stana, da letuje gde vi letujete i spava u hotelim gde vi nastupate. Da u svakom trenutku zna gde se nalazite i da čak na autu pronađete uređaj za praćenje. Najviše sam zahvalna policiji s kojom sam u kontaktu, jer te stvari nisu nimalo bezazlene. Takve sam situacije nažalost prošla više puta u životu i nadam se da nikada više neću morati da se suočavam sa takvim ljudima, jer to nikome ne bih poželela", objasnila je Nina Badrić za hrvatski “Jutarnji” i objasnila da je na svom autu našla uređaj za praćenje i to joj je bio signal da pozove policiju. 

Veoma se zabrinula za svoju bezbednost, pa je objasnila koja je bila konačna odluka policije.

"Isključivo i samo zahvaljujući policiji uspela sam da se zaštitim, te sudskom zabranom prilaska oslobodim takvih ljudi, koji su me opsedali uvereni da smo jedno drugom “suđeni” ili “da me treba spasiti”, objasnila je, a zatim dodala:"Nakon što sam dotičnog više puta kroz miran razgovor pokušala zamoliti da me ostavi na miru i prestane uhoditi, bila sam prinuđena da potražim pomoć od policije. I to je najbolje što sam mogla da uradim. Ubuduće neću čekati niti jedan dan. Takve soobe se uvek okome na nezaštićene žene i u takvim situacijama mi je žao što pored sebe nemam jednog Supermena pa da stisne jednu pedagošku takvim osobama", rekla je Nina Badrić, a onda se osvrnula na bolest kovid 19, koji je preležala.

"Imala sam koronu i uspela sam da je pobedim. Zahvalna sam bogu što su simptomi bili blagi, te sam osetila tek kao malo težu prehladu. No poznajem mnogo ljudi koji su jako teško prošli kroz sve, a neki od njih su nažalost izgubili bitku."

Izvor: Lepa&Srećna