Popularna pevačica Neda Ukradenimala je mnogo teških trenutaka u životu, a nedavno se našla na meti brojnih napada kad je pre nekoliko meseci objavila fotografiju sa vakcinacije. Tom prilikom, ona je pohvalila organizaciju kao i sve lekare, sestre i administraciju. 

Međutim, slika je izazvala brojne komentare, a među njima je jedan posebno isprovocirao Nedu. Naime, sa jednog profila stigla je sledeća rečenica: "Ja sam mislila da ste vi pametna žena." Neda nije odolela da ne odgovori "Ma neka si ti meni pametna žena." 

Usledila je, kako to obično biva, rasprava na Fejsbuku, a mnogi su bili na Nedinoj strani, govoreći da je "zdravlje najvažnije", "da nema vakcine, ne bi nas pola bilo na planeti", "obrazovani ljudi znaju da je vakcina civilizacijska tekovina" i tome slično.

Čitava ta situacija bila je veoma neprijatna za pevačicu. "Na mom čelu su svi ludaci crtali metu. Patriotizam nije pojesti krmetinu, pa dignuti tri prsta. Patriotizam je kad ceniš svoje umetnike, sportiste, glumce, kad pamtiš istoriju, nije patriotizam kad dižemo prstiće i govorimo “brate, gospodžo” – rekla je Neda uključivši se u emisiju Jutro na TV Prva.

Kako je rekla, veruje da mnogima "bode oči" svojim izgledom i slikama na društvenim mrežama. "Ne bi im bole oči da sam ja neka seda baka, već ih boli što ovako izgledam. Poručujem svim ženama, pogotovo mojih godina, da cene sebe, da cene dobro u ljudima", rekla je Neda. "Meni je nagrada moja porodica, ćerka, moji unučići."

Izvor: Lepa&Srećna