Poznata jugoslovenska pevačica Neda Ukraden nedavno je gostovana u emisiji "Sceniranje" na televiziji "Kurir" i tom prilikom je otkrila mnoge detalje iz svog privatnog života za koje publika nije znala. Naime, dugo godina nije govorila sa jednim kolegom, a onda je odlučila da o tome iskreno govori i objasnila je zbog čega je do incidenta došlo.

"Marinko Rokvić je čovek koga mi svi porodično jako volimo. Moja pokojna majka je više volela Marinka i njegove pesme nego moje. Pevala je po kući ceo dan 'Svađalice moja mala'. Ćale pokojni je voleo 'Ko to muti bistru vodu', kao i ja. Naime, desio se jedan incident u Banjaluci između mene i Marinka, koji ja nisam mogla da mu oprostim, jer je bio šokantan i iznenađujući, za mene makar. Bila sam se jako naljutila, mislila sam da će mi se izviniti, ali nije. Tu noć sam celu preplakala, jer je meni to bilo jako uvredljivo. To je bilo potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze, gde je nešto izrečeno vrlo grubo sa ružnim rečima. To mi je bilo toliko šokantno jer je došlo od njega", rekla je.

Dugogodišnje prijateljstvo se završilo na jedan tužan način, a onda je njen zet želeo da ih pomiri. Neda je otkrila da li je pristala na pomirenje, tačnije da li je mogla da pređe preko svađe sa pevačem.

"Svako je radio svoj posao, nismo se ni sretali. Nekad su to bile turneje, sada toga više nema. Zet je imao ideju da nas pomiri baš na moj rođendan. Uspeo je i hvala mu zbog toga. Marinko zna koliko ga volim, a i ja znam koliko on mene voli i poštuje. Drago mi je da je tako, svakom se desi nekad ta žuta minuta. Zaboravila sam na sve i ostavila u prošlosti", objasnila je Neda.

Neda je naglasila da je od pevača dobila video-poruku za rođendan, to ju je veoma pogodilo, a zatim je otkrila i da li će se videti sa Marinkom.

"Meni su oni ovaj video-snimak pustili u ponoć za moj rođendan. Bili smo u Boki Kotorskoj, gde imamo kuću. Ja sam gledala i plakala, to mi je bilo sve jako emotivno. Nazvala sam ga odmah sutradan, otpevala sam mu pesmu putem video-poruke i poslala mu. Očekujem da ćemo se videti uskoro, od ove puste korone ne može se nigde. Naći ćemo se na nekom ručku i lepo ispričati", objasnila je pevačica.

Neda retko govori o svom privatnom životu, iako on zanima mnoge. U Jugoslaviji je tema njene udaje bila jedna od glavnih priča, a ona je šaljivo istakla da se "jedva udala".

"Prvo, imala sam jedan brak i to sam se jedva udala. Ne jedva što me nije hteo ženiti, nego sam ja jedna naopaka žena. To je Jelenin tata i ja sam ceo život održavala dobar odnos sa njim. Ljubav kad prestane ne znači da ja moram da mrzim tog čoveka. I te ljude koje sam volela, nije ih bilo mnogo, nastojala sam te veze maratonski da održavam. I kad sam videla da nema ništa od njih i kada mi je jasno bilo da će se to ugasiti, ja sam to nekako održavala, ja to ne mogu tako lako iz kreveta u krevet. Staromodna sam i vrlo oprezna", istakla je.

Iako je u životu imla "neuspešne ljubavi", Neda je objasnila šta je prema njenom mišljenu potrebno za dobru vezu.

"Za jednu uspešnu vezu je potreban tajimng, tako da možda da sam neke ljude srela kasnije, možda bih bila u srećnom braku još uvek", istakla je.

Izvor: Lepa&Srećna