Budući da živimo ubrzano i svakodnevnica nam je ispunjena stresom, često zdravstvene tegobe koje nas muče pripisujemo upravo tome. To se desilo i hrvatskoj pevačici Jeleni Rozgi koja je to što se osećala loše pripisivala stresu. Kada je ipak otišla kod lekara, utvrđeno je da ima zdravstveni problem.

"Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina mi je bila i te kako naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti", rekla za Gloria.hr Jelena, koja urednim načinom života i redovnom terapijom uspeva da se oseća dobro.

"Najvažnije je da se što manje izlažem stresu i to ne samo zbog srca, nego i štitne. Nakon te epizode u januaru 2018. nisam imala većih problema. Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu da pevam i plešem sa svojom publikom", rekla je četrdesettrogodišnja pevačica koja od 2006. godine ima problem štitnom zlezdom.

"Najbitnije je da se pogodi prava terapija. Ja sasvim normalno živim, nemam nikakvih tegoba. Navikla sam se da je to moj problem i prva stvar koju uradim kada ustanem je to da popijem svoju tabletu. Super sam i dobro se osećam", ispričala je svojevremeno pevačica.

 Izvor: Lepa&Srećna